Felleskostnadsfaktura er nå sendt ut – Avtalegiro og eFaktura-avtaler må opprettes på nytt

Vi viser til info gitt på giroer for første halvår 2020 om at boligselskapene har fått nytt kontonummer for innbetaling av felleskostnadene. Med nytt kontonummer må  også Avtalegiro og eFaktura inngås på nytt i din nettbank.  Vi beklager det merarbeidet dette medfører.

Avtalegiro: Nesten alle boligselskapene er registrert som tilbyder av Avtalegiro. I enkelte nettbanker må januar-fakturaen legges inn før man kan får spørsmålet om man vil opprette Avtalegiro.

eFaktura: Her er visningsnavnet Bonitas i de fleste nettbanker. Denne kan velges. I nettbankene DNB og Handelsbanken vises og kan velges boligselskapets navn. Ved å legge inn eFaktura-referansen fra fakturaen (8 siffer) så blir man registrert, og får tilbakemelding «under behandling» eller «avventer». Det kan ta noen dager før avtalen bekreftes.