Unngå takras

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» text_font_size=»14″ use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

IstapperIstapper fra tak kan i verste fall koste liv. Huseier (feks. styret i borettslag og sameier) er pliktig til å sette opp varselskilt og fjerne istapper i følge politivedtektene i de fleste kommunene.

Det er alltid de som eier bygningen som er ansvarlig å varsle fotgjengere om eventuell rasfare fra taket. Det er ikke nok å bare varsle om rasfare. Med en gang fareskiltet er satt opp skal man kontakte fagfolk for å få istapper, snø og lignende fjernet.

Ta kontakt med oss på tlf. 73 53 18 00 eller post@bonitas.no hvis dere har spørsmål.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]